thepinkcloud

På äventyr i Seoul!

Party mood!

Publicerad 2009-10-25 13:29:11 i Allmänt

I fredags blev det utgång i Stockholm med mina J&J as trevligt! Först satt man i bussen i 2 och en halv timme för att träffas och sen tog man pendeln o tunnelbanan till det första förkröks stället..Nivå22 tror jag de hette...smått tråkigt ställe även om man nu hade underbart sällskap! Sen drog vi tll Pilot på sergel där vi öste som fan....!! Skit trevligt ställe enligt mig i alla fall..sen tröttnade dom andra små flickorna och då blev det bara att dra tillbaka och sova till 4 !! Utvilad och klar satte man sig på bussen tillbaka..och insåg att man nog spenderade lite för mycket pengar. Men kul var de ju i allafall. Bestämmde mig för att avsluta kvällen på sala statt och träffa lite folk. Inte lika roligt som dan innan, blev dessutom lite för packad så minnet är ju lite sådär.. Tur att man inte blir bakis...Nästa vecka blirre bara att sätta på dom alldeles för höga skorna och den alldeles för korta klänningen och dra ut igen..på fredag blir det Uppsala med S o på lördag blir det statt igen? Sen kommer ju kryssningen oxå....Vem ska få följa med?
Hmmm måste fundera!!

Värme?

Publicerad 2009-10-16 16:52:16 i Allmänt

Hello darlings;)
Ville bara dela med mig att jag har fixat mina naglar...as heta e dom o jag vet att ni ville veta...
Kära Freud drar till värmen på måndag o lämnar oss i kylan..de är ju fan - grader nu..glömmer bort att kylan kommer varje år:(
Man blir ju helt paranoid, fuckad, psykad ja kalla de vad du vill av alla dessa läxor. Det känns som om allla lärarna planerar att lägga in alla prov på samma vecka så att man inte orkar med nån...pain pain..Men de är de sista året!! Jippie...then im out of here!! Drar till landet långt borta med människorna ingen visste fanns och där drinkarna flödar och solen aldrig går ner... Vilket landet är vet jag inte än men dit ska jag i alla fall..
Nu är i alla fall lokal och ljud och ljus bokade för projekt arbetet!! OMG! VA DUKTIGA VI HAR VARIT! nu ska jag bara snacka om hur det kommer bli med modevisingen!



<3The Used-On The Cross<3

Tattoo

Publicerad 2009-10-04 20:45:22 i Allmänt





På sista tiden har jag verkligen velat ha en till tatuering..så idag köpte jag äntligen en tattoo tidning och bäddade ner mig i soffan framför London Ink. Alla tatueringar jag ville ha var gjorda av en kille som hette Bez.. Damn va snygga dom var.http://www.myspace.com/triplesixstudios här kan man se hans bilder ;)
Känner att nästa måste bli STÖRRE O BÄTTRE!!
Kolla på dom o njut..

Bombobear where are u, Darling?

Publicerad 2009-10-04 14:37:26 i Allmänt

Saknar min bombobear.....eller nej nu ljög jag...
Kyssar o hångel betyder väl inget? Eller? Jag menade de inte men de förstår du inte...jag är inte ledsen om jag förlorar dig som vän...:/ bryr mig faktiskt inte..men såra inte honom för de..
Bryr mig inte om dig, bryr mig inte om nån egentligen! Eller jo om mig bryr jag mig alltid..kärlek till mig..
Starta bråk, de kan du...skylla på mig,ja de e ganska enkelt eller hur? Men jag  gör  oftast inga fel...nu fick jag min hämd...Och du är du krossad...sa ju att du inte skulle såra mig,,
Nu drar jag till italien och lämnar er suckers i detta svinkalla land med inga känslor....
Italien i mitt hjärta...jag har insett att sverige bara orsakar smärta..

Om

Min profilbild

Rosa D'Amico

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela